Skip to content

Catering

Ook buiten de deuren van ons restaurant kunt u genieten van de keuken van Il Tartufo! We bieden voor elke gelegenheid een passend arrangement aan. Van antipasti bij een borrel tot een uitgebreid 4-gangen diner op locatie. Bij Il Tartufo is alles mogelijk! Kijk bij het arrangement naar keuze voor meer informatie.

Mocht u toch nog meer informatie nodig hebben? Mail of bel ons gerust!

Italiaanse buffet “Opzione uno”

U krijgt vier verschillende pasta’s te proeven, zowel met vlees, vis als vegetarisch. Te denken valt aan ravioli met stoofvlees, penne carbonara, pasta met zalm en spinazie en mezzelune met tomaatjes, pesto en mozzarella.

Natuurlijk serveren wij hierbij Parmezaanse kaas, vers afgebakken brood en onze huissalade op basis van spinazie, uitgebakken spekjes en een hard gekookt eitje.

€ 12,50

Italiaans buffet “Opzione due”

U kunt ook kiezen voor drie verschillende pasta’s gecombineerd met vlees en vis. Hierbij serveren we kip met gepofte tomaatjes, pesto en afgeblust met witte wijn, victoriabaars met gegrilde groenten, kappertjes en basilicum en rozemarijn aardappeltjes.

Natuurlijk serveren we hierbij ook Parmezaanse kaas, vers afgebakken brood en onze huissalade.

€ 16,50

Pasta cooking

Ten slotte vinden we het erg leuk om op locatie te komen koken. Dan nemen we onze mobiele keuken mee en gaan twee koks ter plekke verschillende pasta’s bereiden. Gasten komen bij onze mobiele keuken langs gelopen en krijgen ter grote van een voorgerechtje verschillende pasta’s te proeven.

U kunt denken aan ravioli met ricotta en spinazie, penne carbonara, panzerotti con porcini, mezzelune met zongedroogde tomaat en mozzarella, spaghetti met zalm. In totaal serveren we zeker acht verschillende combinaties. Natuurlijk met vlees, vis en vegetarisch, zodat er voor elk wat wilt wils tussen zit.

€ 17,75

Complete verzorging

Wij kunnen uw complete avond verzorgen. Wij doen dit altijd met een Italiaanse inslag. Van borrelhapje tot compleet diner, in combinatie met verschillende Italiaanse wijnen (en bieren). Neem contact op voor meer informatie!